Думаю почати з передісторії, катаюсь я (не вважаючи катання на дитячому велосипеді з 4 років) з 9 років, зараз мені 17, тобто катаюсь я 8 років на велосипеді ARDIS 24" який вартував у 2004 році 240 грн, без амортизаторів але з передачами (21), думаю ціна 240 грн опише його краще ніж я. Ну власне за ці 8 років я пробував себе у різних видах катання починаючи від перегонів з друзями по асфальтованій та ґрунтовій дорозі закінчуючи саморобними трасами з трамплінами та бездоріжжям (степами). Подобається катання кругом тобто усі його види. Нещодавно (уже давно, тої зими) я "вбив" передні шатуни (зірочки) і так, як вся система вже була дуже зношена я провів аналіз стану велосипеда повністю, після чого виявив, що у мене не було шарико-підшипників у колесах та у передніх шатунах (забувся як називається це, можливо втулка), тобто вони були колись, але уже давно висипались. До чого я це кажу, що я катався щонайменше рік без піднипників (уявляєте?

) і після цого для мене катання навіть на 30 кг велосипеді є задоволенням, хочу знизити планку комфорту для себе. Також я спалив над газом задні зірочки (не питайте як). І прийшов до висновку, що за велосипедом плаче смітник, бо міняти там уже потрібно все.
Тут і постає питання у купівлі нового байка, яке впирається у мій бюджет поки що це 2100 грн, зараз працюю і паралельно навчаюсь у школі в 11 класі, точніше навпаки.
Ситуацію загострює те, що у моєму місті немає спеціалізованих вело-магазинів і виїжджати потрібто у обласний центр, як мінімум. А асортимент мого міста завершується двухпідвісами за 1300 грн привезеними з китаю вагою 30 кг, та обладнані шимано турнеї. Також можливо замовляти велосипед доставкою в інтернет-магазині, але там в принципі є тільки фірмові велосипеди хардтейли яких починаються від 3000 грн, двухпідвіси від 10к грн. Я поки, що вважаю, що це надто високий рівень якості та ціни для мене. Якась меріда матс тфс 1000 - 3000 д це звісно круто, але це мої 4 - 5 зарплат.
І тут на місцевій барахолці (б/у варіанти я теж розглядаю) я знайшов велосипед ціна якого у інтернет магазинах 2.6 - 3к грн, за 1600 грн, звісно Український АРДІС з китаю розуміється Ardis Mirage AMT 26
інформація від продавця:
Рама алюминиевая (сплав)
Кол-во скоростей - 26
оборудование SCHIMANO ACERA
дисковые тормоза (ZOOM)
алюминиевые педали
Ось оф. фото

і ось фото надані продавцем

Мене цікавить, що з себе представляє цей апарат? (якщо при огляді звісно не виявляться поломки або надто сильна зношеність)
Досвід роботи необхідний для апгрейду деталей присутній, бажання теж.
Асера, проте не турне і альтус.
зріст 178 см, думаю, що до ~180 ще доросту.